Massages

Massages

Bij City Spa Arnhem bieden we zes verschillende massages aan: holistisch, ontspanning, magnesium, zwangerschaps, chill & relax en intense & relax. Onze holistische massage brengt de energiestroom in het hele lichaam weer in balans en lost spanningen en blokkades op. Onze ontspanningsmassage vermindert spierspanning en bevordert diepe ontspanning. Onze magnesiummassage verhoogt de magnesiumspiegel in het lichaam en vermindert spierpijn en vermoeidheid. Onze zwangerschapsmassages zijn ontworpen om aan de behoeften van zwangere vrouwen te voldoen en hen te helpen ontspannen en comfortabel te blijven tijdens de zwangerschap, tot slot hebben we nog Chill & Relax en Intense & relax. Kom langs bij City Spa Arnhem en ontdek de voordelen van onze op maat gemaakte massages!

Bekijk onze massages

Bekijk onze massages

Ontspanningsmassages

Ontspannings massages

Wil jij tot rust komen met een heerlijke ontspanningsmassage?

Magnesium massages

Magnesium is goed voor je lichaam en geest. Onze massage combineert het beste van magnesium en het beste van een massage samen voor de ultieme ervaring.

Holistische massage

Til een massage naar een hoger niveau en ervaar een holistisch gevoel tijdens, voor en na jouw massage.

Zwangerschapsmassage

Zwangerschaps massage

De baby en jij mogen beide wel wat ontspanning gebruiken. Laat je verwennen en kom weer tot rust.

Bekijk onze veelgestelde vragen hier

Verwen jezelf in het najaar

Verwen jezelf en kom helemaal tot bloei met onze exclusieve herfstaanbieding! Geniet van een ontspanningsmassage, onze heerlijke luxe privé sauna en spa en sluit je dag af met een unieke floating experience. Bekijk onze speciale aanbieding hieronder en gun jezelf of een ander een unieke ervaring midden in het centrum van Arnhem.