Holistische massages

Holistische massages

Holistische ontspannings massage bestaat uit vijf massage technieken die voortkomen uit oosterse en westerse tradities. Te weten strijken (klassieke massage), strekken (klassieke massage), schudden (holistic pulsing), druk (bindweefselmassage) en zachte druk (energetische massage). Met behulp van druk (bindweefselmassage) komt de body-mind connectie tot stand en gebruiken we je fysieke lichaam als ingang tot je mentale, emotionele en spirituele lichaam, alias je binnenwereld.

Waarom een holistische massage?

Met een holistische massage zorgen we dat je lichaam heelt door fysieke blokkades op te heffen en je lichaam op een diep niveau te ontspannen. Tegelijkertijd geeft jouw lichaam tijdens een holistische massage signalen die iets onder de aandacht willen brengen. Die signalen kunnen pijnlijke plekken in je lichaam zijn, maar ook emoties en gedachten die naar boven komen.

Waarom een holistische massage je een happy gevoel geeft

Een massage is heerlijk ontspannend voor je hele lijf. Even helemaal niks en alleen maar genieten van de handen die je kneden, strelen en masseren. Maar wist je dat een massage ook allerlei positieve effecten heeft?

Het knuffelhormoon oxytocine komt vrij tijdens een massage en zorgt voor een geluksgevoel. Daarnaast worden er endorfines aangemaakt, die stress verminderen en je geluksgevoel bevorderen. En dat is nog niet alles: een massage verbetert ook de doorbloeding van je spieren, waardoor je je fitter voelt en je afweersysteem sterker wordt.

Maar misschien wel het belangrijkste: een massage maakt je bewuster van je lichaam en zet het zelfhelende vermogen in werking. Je voelt je daardoor beter in je vel, hebt meer zelfvertrouwen en bent ontspannen en vrij. Dus waar wacht je nog op? Gun jezelf een massage en voel hoe heerlijk ontspannen je kunt zijn!

Wat is het effect van een holistische massage?

Tijdens een holistische massage wordt met hulp van verschillende massagetechnieken het hele lichaam gemasseerd. Zowel aan de voor- als achterzijde. Dit zorgt voor allerlei prikkels in het lichaam die een reactie oproepen. Zo vermindert je spierspanning, wordt de doorbloeding gestimuleerd, worden energieblokkades opgeheven en de zelfhelende werking van het lichaam aangezwengeld. Maar, je leert tijdens de massagebehandelingen eveneens contact te maken met je lichaam. Je bewuster te worden van spanningen en klachten. Die signalen te herkennen. Slaag je daarin? Dan voel je je na verloop van tijd een stuk zelfbewuster, positiever en energieker in het leven staan.

Holistische massage Solo

60 minuten

79,-

Ontspanning op diep niveau

Heelt lichaam en geest

Heft fysieke blokkades op

Solo

Floaten & holistische massage Solo 150 minuten

125,-

– Floaten in Magnesium 60 min. Solo

– Lounge 30 min.

– Holistische Massage 60 Solo