Zwangerschapsmassage

Zwangerschaps massage

Tijdens de zwangerschap kun je last krijgen van de zogenaamde zwangerschapsverschijnselen: vermoeidheid, last van je rug, nek of bekken, minder goed slapen, spataderen, vasthouden van vocht etc. Dit kan allemaal voor stress in je lichaam zorgen, wat natuurlijk weer niet goed is voor je baby. Een zwangerschapsmassage kan helpen om deze zwangerschapsklachten te verminderen en je rustiger te voelen waardoor je je makkelijk kan ontspannen, ook tijdens de bevalling.

Waarom een zwangerschapsmassage?

Als je het eenmaal een paar keer hebt gedaan ben je vast en zeker verkocht. Sommige vrouwen komen in het tweede trimester 1 keer in de vier tot zes weken. Als de zwangerschap in het derde trimester zit komen vrouwen vaak 1 keer in de 2 weken. De snel groeiende baby zorgt dan vaak voor extra rug- en schouderklachten. Vaak kan 1 zwangerschapsmassage al verbetering of verlichting bieden. Daarnaast heb je dan toch verlof en is het heerlijk even te relaxen.

Voordelen zwangerschapsmassages

Massage tijdens zwangerschap biedt vele voordelen: ontspanning, verlichting van rug- en bekkenpijn, versterking van immuunsysteem, betere slaap, minder stress, afvalstoffen worden sneller afgevoerd, verlichting bij spataderen en minder kans op te vroeg geboren baby. Probeer het zeker eens uit!

Let op; Wij geven pas een zwangerschapsmassage vanaf het tweede trimester!

Zwangerschapsmassage

Zwangerschaps massage

€79,-

Verlicht typische zwangerschapsklachten

Zorgt voor ontspanning

Ontspannend voor moeder en baby