Contact & over ons

Contact & over ons

Welkom bij City Spa Arnhem, jouw place to be in het hart van de stad. Stap binnen en laat de drukte van het dagelijkse leven achter je. Bij ons vind je een verkwikkende mix van sauna’s, floaten, massages en de unieke magnesium experience, ontworpen om je lichaam en geest te revitaliseren. Onze professionele coaches staan klaar om je in de watten te leggen en je een unieke wellness ervaring te bezorgen

Het team

Het team

Josien

Bij City Spa Arnhem komen gezondheid en ontspanning op een fijne manier samen. Vanwege mijn verleden in de gezondheidszorg spreekt mij dit erg aan. Ik ben creatief, werk graag probleemoplossend en vind het fijn om anderen te helpen. Bij vragen kunt u altijd bij mij terecht!

Nicky

Na jaren ervaring als beauty en massage specialiste is mijn passie voor masseren ontstaan. In deze drukke tijden, is het belangrijk de juiste balans te vinden voor lichaam als geest. Daarom leg ik je graag in de watten, zodat je met nieuwe energie weer de deur uitgaat! Wie weet zie ik jouw binnekort voor een magnesium experience of massage!

Juul

Ik ben een schoonheidsspecialiste die vooral veel passie heeft voor het geven van verschillende massages. Ik heb vooral veel ervaring in de Wellness.

Ontspanning vind ik super belangrijk omdat het helpt stress te verminderen en je lichaam en geest te herstellen. Ook geeft het je energie en helpt het je beter te presteren.

Eva

Ik hecht veel waarde aan ontspanning voor zowel lichaam als geest. Echt even tot jezelf komen. Bij City Spa Arnhem komt dit perfect samen. Door mijn jaren lange ervaring in klantcontact is mijn doel om je op je gemak te stellen en je een fijne ervaring te bieden waarbij je volledig kunt ontspannen. Zo stap je na afloop weer als nieuw naar buiten!

Petra

In deze tijd waarin iedereen het druk heeft is het zo belangrijk om af en toe tijd voor jezelf te hebben. Een moment van ontspanning waarbij je lichaam en geest weer tijd hebben om in balans te komen. Met behulp van verschillende massage technieken kun je je lichaam weer laten ontspannen. Ontspanningsmassage, shiatsu, cupping, guasha, vlindermassage, indiase hoofdmassage, ik stem iedere massage af op de wensen van de klant. Bij City spa geven we de klant de aandacht die hij of zij verdient.

Ricky

Als moeder van twee meiden weet ik als elke ouder dat je jezelf vaak op de tweede plaats zet. Maar ook voor mensen met een drukke baan, intensieve sporters of mensen met een druk sociaal leven is het heel belangrijk om een moment voor jezelf te pakken. Wij van City Spa Arnhem zorgen er samen voor dat u het ultieme ontspanningsmoment ervaart. Bij ons draait het om U. Met mijn rustig en zorgzaam karakter draag ik eraan bij dat u elke keer naar  dit moment voor uzelf uitkijkt.

Naoual

Ik ben 33 jaar oud, werk als wellness coach bij City Spa Arnhem en ik verwelkom uw hartelijk. In het thema mentale gezondheid, body love en in combinatie met comfort en luxe zal ik u begeleiden en behandelen. U wordt bij ons in de watten gelegd en begeleid door de magnesium experience. Deze behandelingen zorgen ervoor dat u volledig ontspant, ontstrest en je lichaam optimaal herstelt. Weet u nog niet zeker welke behandeling het best bij u past? Dan bent u van harte welkom voor informatie. Twijfel niet en neem gerust de stap om bij City Spa Arnhem naar binnen te lopen.

Nikki

Als schoonheidsspecialiste voel ik mij helemaal thuis in het geven van ontspannende behandelingen zoals de massages en de magnesium experience. Als wellness coacht bij City Spa zorg ik er voor dat je helemaal tot jezelf kunt komen en een unieke ervaring beleeft. Ik heb al veel ervaring in het geven van diverse behandelingen en hier kan ik mijn passie in kwijt. Bij de fysieke en mentale gezondheid speelt ontspanning een grote rol waarin magnesium erg kan helpen dit doe ik graag met al mijn kennis hier over.

Marloes

Als schoonheidsspecialiste en wellness coach sta ik voor ontspanning en doelgericht werken.
In de tijd van nu is het ook belangrijk om een momentje voor u zelf te nemen.
Bij City Spageloven wij in het belang van het tot rust brengen van lichaam en geest.
Ben u toe aan een moment voor u zelf? Dan heet ik u graag welkom bij City Spa Arnhem!

Bekijk onze veelgestelde vragen hier

Neem contact op

Wil je graag meer informatie over één van onze behandelingen of een afspraak maken?

Neem gerust contact met ons op via 026 – 785 54 42 of 06 – 18 94 18 75, mail info@city-spa.nl of kom bij ons langs.

Kom bij ons langs

City Spa Arnhem is gevestigd in het centrum van Arnhem aan de uitgang van parkeergarage Musis, naast de betaalautomaten bij de roltrappen.

Adres Parkeergarage Musis: Velperbinnensingel 2 6811 BP Arnhem
Adres City Spa: Walstraatpassage 6 6811BM Arnhem