Zomer wellness

Zomer wellness

🍂 Welkom bij onze Zomer wellness! 🍁

Stap binnen in een oase van rust en verjonging, waar de zomer je omhelst met haar vernieuwende energie. Ontdek de perfecte balans tussen innerlijke rust en verfrissende vitaliteit bij Zomer wellness – jouw toevluchtsoord voor een stralend seizoen van welzijn.”

Ontspanningsmassage

Een relaxte massage helpt ons lijf zichzelf te genezen. Het haalt de spanning van ons af en zet onze geest op pauze. Het voorkomt ook dat we stress en zorgen opslaan in ons lijf, waardoor we later nog meer klachten krijgen.

Soms ontdekken we dankzij de massage dat onze spieren strakker en harder zijn dan we dachten. Dat komt vaak door langdurige belasting of steeds dezelfde houding, zoals urenlang achter een bureau zitten of veel in de auto rijden.

Tijdens de massage krijgen deze spieren extra aandacht. En je merkt vaak na één sessie al een groot verschil!

Luxe privé sauna & spa + Infraroodcabine

Onze privé sauna is de perfecte ruimte om ongestoord te kunnen ontspannen. De luxe Finse sauna is gebouwd van onder andere Canadees Cedarhout en Himalaya stenen zorgen voor een optimale wellness geur en genot. In dezelfde ruimte is naast een smart TV, om van je favoriete muziek of films te genieten, ook een ruime Spa aanwezig, Deze masseert u door middel van heerlijke waterstralen, het warme bruisende water heeft een revitaliserende werking en helpt stress en spanning te verminderen. Hygiëne, comfort en luxe staan hier centraal wat gegarandeerd voor een onvergetelijke ervaring zorgt.

Floaten in Magnesium

Floaten is gewichtloos drijven in pure magnesium. Door deze unieke combinatie komt je lichaam in opperste ontspanning. Waardoor je lichaam fysiek, mentaal en emotioneel kan ontladen. Het is een bijzonder rustgevende ervaring die niet alleen ontspant en ontstresst, maar ook een energieboost geeft en een positief effect heeft op de algehele gezondheid.

Zomer wellness

Zomer wellness

299,-

Gezonde en lekkere thee naar keuze 15 min

Gezamenlijke ontspanningsmassage 30 min.

Luxe sauna & spa 90 min.

Even relaxen met een lekkere smoothie 15 min.

Infraroodcabine 20 min.

Samen floaten in magnesium 60 min.

In totaal dus bijna 4 uur wellness voor 2 personen!

Aan te vullen naar wens met een lekker broodje, borrel plankje, drankje etc!

 

Uw gewenste tijd niet beschikbaar?

Bel 026-7855442 en bespreek de mogelijkheden met een van onze wellness coaches.