Floaten

Floaten

Floaten is gewichtloos drijven in pure magnesium. Door deze unieke combinatie komt je lichaam in opperste ontspanning. Waardoor je lichaam fysiek, mentaal en emotioneel kan ontladen. Het is een bijzonder rustgevende ervaring die niet alleen ontspant en ontstresst, maar ook een energieboost geeft en een positief effect heeft op de algehele gezondheid. Na drie keer 60 minuten floaten voel je het optimale effect: de ontspanning gaat dieper en vindt sneller plaats. Het effect kan tot een week of zelfs langer (10 tot 14 dagen) voelbaar blijven.

Bij ons kun je genieten van een uiterst geavanceerd high-tech reinigingssysteem, wat resulteert in een float-ervaring in kristalhelder water met optimale hygiëne. Na elke float-sessie wordt het water volledig afgevoerd en grondig gereinigd, waarmee we ons onderscheiden van de meeste andere aanbieders van float-sessies.

Ons geavanceerde filtersysteem, in combinatie met UV-straling en waterstofperoxide, zorgt ervoor dat bacteriën en virussen geen kans krijgen om te overleven. Dit is vooral van groot belang in deze tijd. Bovendien wordt zowel het water als de lucht in de floatcabine verwarmd tot lichaamstemperatuur, wat bijdraagt aan een optimale float-ervaring.

Bekijk de mogelijkheden

Bekijk de mogelijkheden

Floaten in magnesium

Floaten is gewichtloos drijven in pure magnesium. Hierdoor kan je optimaal ontspannen.

Floaten voor sporters

Geeft sneller spierherstel, verhoogde sportprestaties en een energieker gevoel: zo krachtig is floaten.

Floaten tijdens je zwangerschap

Door floaten neem je magnesium op via de huid, waardoor jij en de baby ontspannen.

Bekijk onze veelgestelde vragen hier

Verwen jezelf deze Zomer

Verwen jezelf en kom helemaal tot bloei met onze exclusieve Zomer wellness aanbieding! Geniet van een ontspanningsmassage, onze heerlijke luxe privé sauna en spa en sluit af met een unieke floating experience. Bekijk onze speciale aanbieding hieronder en gun jezelf of een ander een unieke ervaring midden in het centrum van Arnhem.