Floaten tijdens zwangerschap

Floaten tijdens zwangerschap

Door floaten neem je optimaal magnesium op via de huid, waardoor jij en de baby opperste ontspanning ervaren. Magnesium ondersteunt in een gezonde groei van het kindje en helpt zwangerschapskwaaltjes te voorkomen. Met de 10-floatenkaart kun jij jezelf en je baby optimaal ondersteunen tijdens én na de zwangerschap.

Waarom is magnesium belangrijk tijdens de zwangerschap?

Wanneer je zwanger bent, heb je een hogere behoefte aan magnesium. Hoe komt dat? Je leeft voor twee, en de belangrijkste voedingsstoffen waaronder magnesium wordt eerst doorgegeven aan de baby. Je komt al gauw in een magnesiumtekort waardoor vele zwangerschapskwaaltjes ontstaan. Denk aan stemmingswisselingen, nachtelijke krampen en spanning op je buik. Herken jij dit?

Floaten voor zwangere vrouwen

Zwangere vrouwen dragen natuurlijk het extra gewicht, je eet voor twee en dat kost veel energie. Floaten kan voor zwangere dames een perfecte uitkomst bieden. Door het floaten neem je de heilzame werking van magnesium direct op via de huid: je lichaam en baby ontspant, ontstresst en krijgt nieuwe energie. Bovendien is floaten is een hele fijne beleving, omdat je even niet het extra gewicht van de kleine draagt. En dat voelt heerlijk.

4 weken voorafgaand de bevalling adviseren wij niet te floaten.

Zwangerschapskwaaltjes

Tijdens de zwangerschap komen vaak kwaaltjes voor zoals vermoeidheid, stemmingswisselingen, harde buik, spierkramp, verhoogde bloeddruk, rusteloze benen (restless legs syndrome), huidproblemen en zelfs zwangerschapsdiabetes. Dit is terug te leiden aan een magnesiumtekort. De moeder brengt al veel voedingsstoffen over naar het kindje, en zonder dat je het door hebt kunnen er klachten ontstaan. Gelukkig is dit te voorkomen door het magnesiumgehalte weer aan te vullen. Magnesium heeft namelijk een positieve invloed op de baarmoeder, helpt het kindje ontspannen en zorgt dat andere vitale voedingsstoffen nog beter worden opgenomen. Ook helpt magnesium bij verhoogde nierafscheiding door hormonale verandering gedurende de zwangerschap en geeft een ontspannende werking waardoor voortijdige weeën worden voorkomen.

Na de zwangerschap

Vrouwen die borstvoeding geven in de eerste zes maanden, hebben vaak een groot tekort aan vitale voedingswaarden. Je wilt natuurlijk wel je baby na de bevalling voorzien van de waardevolle voeding, en extra magnesium opname biedt uitkomst. Door het floaten neemt de moeder extra magnesium op via de huid en zal worden overgebracht tijdens het geven van borstvoeding. Daarmee ondersteun je je baby met een gezond werkend immuunsysteem. Magnesium blijft namelijk een essentieel mineraal.

Floaten is geschikt na herstel van de bevalling.

10 floatenkaart

€350,-

Geef je lichaam een magnesiumboost met de 10-floatenkaart. 60 minuten per sessie.