All inclusive Deluxe

All inclusive Deluxe

We zijn verheugd om ons exclusieve all-inclusive Deluxe arrangement voor 2 personen te introduceren, ontworpen om u een onvergetelijke dag van totale verwennerij te bieden. Dompel uzelf onder in de ultieme ontspanning met onze Magnesium Experience, waarbij u zweeft in een bad vol magnesium voor een unieke, rustgevende ervaring. Geniet vervolgens van de privacy en luxe van uw eigen privé sauna en spa, perfect om te ontspannen en alle stress van het dagelijks leven achter u te laten. Als kers op de taart verwennen wij u met een ontspanningsmassage die al uw zorgen doet verdwijnen. En omdat we weten hoe belangrijk het is om ook innerlijk te genieten, zijn heerlijke maaltijden en verfrissende drankjes inbegrepen gedurende uw verblijf. Bij City Spa draait alles om u, en we kunnen niet wachten om u een dag vol ontspanning en verwennerij te bieden zoals u die nog nooit eerder heeft ervaren.

De Magnesium experience Deluxe, ruim 2 uur.

De experience Deluxe bestaat uit maar liefst 5 afzonderlijke behandelingen, je kunt er HIER ook meer over lezen

De Permsal magnesium experience Deluxe, een energy boost met meerdere behandelingen in één. Je krijgt de volgende behandelingen Magnesium voetenspa, andulatiemassage, magnesium lichaamspakking met infrarooddeken, even relaxen met een magnesiumrijke smoothie, infraroodcabine, en dan gaan jullie ook nog samen floaten in magnesium. In totaal duurt de magnesium experience Deluxe ruim 2 uur.

2 uur in onze Luxe privé sauna & spa Serenity

Een sauna gevolgd door een warm spabad en een verfrissende douche is heerlijk omdat het een complete wellnesservaring biedt. De sauna ontspant je spieren en vermindert stress door de intense warmte. Daarna helpt het warme spabad om die ontspanning te verlengen en de bloedsomloop te bevorderen. De afsluitende verfrissende douche zorgt voor een revitaliserend gevoel, waardoor je lichaam weer opgewarmd en verfrist aanvoelt. Deze afwisseling zorgt voor een optimale balans tussen ontspanning en verkwikking, wat je een algeheel gevoel van welzijn en energie geeft.

1 uur Ontspanningsmassagemassage

Ontspanningsmassage herstelt het zelfgenezend vermogen van ons lichaam. Het vermindert spanningen en kalmeert de geest. Het werkt ook preventief tegen stress en helpt voorkomen dat spanningen zich opbouwen in het lichaam. Door de massage kunnen we ook ontdekken dat sommige spieren strakker en harder zijn dan we denken, vaak door langdurige belasting. Een ontspanningsmassage kan hier extra aandacht aan besteden en vaak voel je na één behandeling al een verbetering.

All inclusive

Bij City Spa Arnhem zorgen we ervoor dat uw bezoek compleet en aangenaam is. Onze arrangementen zijn inclusief heerlijke hapjes en drankjes, zodat u tijdens uw verblijf niets tekortkomt.

Van gezonde smoothies en vers geperste sappen tot een selectie van fijne wijnen en ambachtelijke hapjes, wij hebben alles in huis om uw ervaring nog aangenamer te maken.

Laat ons u verwennen en ontzorgen, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw ontspanning en welzijn.

All inclusive Deluxe

2 personen 5,5 uur

449,-

Magnesium Experiemce Deluxe

dus incl. Floaten in magnesium

Privé sauna en spa

Ontspanningsmassage

 

Uw gewenste tijd niet beschikbaar?

Bel 026-7855442 en bespreek de mogelijkheden met een van onze wellness coaches.

1. Ondersteuning van 327 lichaamsprocessen
2. Goed voor je brein, spieren en zenuwstelsel
3. Voetenbad; Direct rust met opname magnesium
4. Andulatie heeft direct effect op de huid
5. Andulatie heeft direct effect op je cellen
6. Lichaamspakking; effectief bij gewrichtsklachten
7. Infrarood; Diepe ontspanning in je spieren
8. Infrarood; Versnelt het spierherstel proces