Mommy to be Experiënce

Mommy to be Experiënce

Trakteer jezelf op de ultieme verwennerij tijdens deze bijzondere periode van je leven met onze Mommy to be Experience!

Bij City-spa.nl begrijpen we dat zwangerschap een onvergetelijke reis is en dat elke aanstaande moeder welverdiende ontspanning verdient. Daarom hebben we het perfecte arrangement samengesteld om jou te verwennen en je te laten stralen tijdens deze speciale tijd.

Wat kun je verwachten:

1. Voetenspa (20 minuten): Stap binnen in een oase van rust en laat al je zorgen wegvloeien terwijl je geniet van een zalige voetenspa.

2. Zwangerschapsmassage (30 minuten): Laat al je spanning en stress smelten onder de deskundige handen van onze getrainde masseurs. Onze zwangerschapsmassage is speciaal ontworpen om jouw welzijn en comfort tijdens de zwangerschap te verbeteren.

3. Pauze met smoothie (15 minuten): Na je verkwikkende massage, verwennen we je met een heerlijke, gezonde smoothie. Geniet van de smaken terwijl je even bijkomt en jezelf oplaadt.

4. Floaten in magnesium (60 minuten): Dompel jezelf onder in totale gewichtloosheid tijdens onze magnesium floatsessie. Voel de spanning wegsmelten terwijl je drijft op het rustgevende water, verrijkt met magnesium, dat helpt bij spierontspanning en het verminderen van zwelling.

Onze Mommy to be Experience is niet alleen een kans om jezelf te verwennen, maar ook een gelegenheid om te genieten van de rust en sereniteit die je verdient voordat je kleintje arriveert.

Reserveer vandaag nog jouw moment van ontspanning en laat ons voor jou zorgen terwijl je je voorbereidt op de komst van je baby.

Bij City-spa.nl zijn we er trots op om jou en je groeiende gezin te verwelkomen en je de aandacht te geven die je verdient tijdens deze prachtige reis. Maak je klaar om te stralen en te genieten van de Mommy to be Experience!

Mommy to be Experiënce

Mommy to be Experiënce

€139,-

Trakteer jezelf op de ultieme verwennerij tijdens deze bijzondere periode van je leven met onze Mommy to be Experience! magnesium.