De verwachtingen waren hooggespannen. Na een turbulente periode verlangde ik eigenlijk maar naar één ding: totale rust. Even geen gedachten, geen afleidingen, simpelweg in slaap vallen onder het genot van een heerlijke massage. Selfcare is een populair en fantastisch concept maar in de hectiek van het dagelijks leven blijft het een uitdaging om dit echt toe te passen. Op aanraden van een vriendin die mij de nodige tips gaf om te ontspannen, besloot ik mijn rust te zoeken bij City Spa Arnhem. Zou ik midden in de drukte van de stad echt mijn ontspanning kunnen vinden? Ik was erg benieuwd!

Gelukkig verliep de reis ernaartoe soepel en dankzij de locatie van City Spa was het geen enkel probleem om een parkeerplaats te vinden. Ze zijn gevestigd vlak naast de parkeergarage van het Musis, wat al direct voor een ontspannen start zorgde. Er is niets vervelender dan gestrest aan je moment van overgave beginnen. Bij aankomst werd ik vriendelijk ontvangen door het team en kreeg ik meteen een drankje aangeboden. De geur in de spa was heerlijk!

Ik had bewust gekozen voor een holistische massage. Dit keer wilde ik iets anders proberen dan mijn gebruikelijke keuze. In de beschrijving sprak mij vooral aan dat het knuffelhormoon oxytocine zou vrijkomen, waardoor ik met een gelukkig gevoel naar huis zou gaan. Bovendien zouden blokkades in mijn lichaam worden opgeheven. Wat wil een mens nog meer?

Mijn masseuse was de ervaren Petra. Ze stelde me vooraf enkele vragen om de behandeling precies af te stemmen op mijn behoeften. Hoewel ik in het begin wat moeite had om te ontspannen was de ervaring zalig! Ze voelde feilloos aan waar mijn spanning zat en welke plekken extra aandacht nodig hadden. Na afloop besprak ze wat ze had waargenomen en of haar bevindingen klopten. En dat deden ze zeker! Het was een waardevolle herinnering om vaker stil te staan bij zowel de sterke als de zwakke punten van je lichaam.

Na de behandeling stond er opnieuw een drankje voor me klaar en kon ik in alle rust bijkomen. Ik verliet de spa met een gelukzalig gevoel en sliep die nacht als een roos. Een behandeling bij City Spa kan ik 100% aanbevelen. Hoewel ik normaal wat last heb van claustrofobie, kan ik niet wachten om de volgende keer het floaten uit te proberen. Bedankt, City Spa, voor deze fantastische ervaring!

Annemarie

Wil je zelf een behandeling ondergaan? Onze professionals nemen de tijd om te bepalen wat het beste bij je past. Elke behoefte en elk lichaam is immers anders. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.