Magnesium Experience

Magnesium Experience

De Permsal magnesium experience. Een energy boost met vijf behandelingen in één. Lekker met z’n tweeën floaten in onze floatcabine. In totaal duurt het 2,5 uur, je krijgt dan achtereenvolgens de volgende behandelingen; Magnesium voetenspa, Andullatiemassage, Magnesium lichaamspakking met infrarooddeken, Magnesiumrijke smoothie, Infrarood sauna en tenslotte heerlijk floaten in magnesium.

Waarom is magnesium zo goed voor je lichaam?

Magnesium ondersteunt wel meer dan 327 lichaamsprocessen en zorgt voor een gezond brein, spieren én zenuwstelsel. Het mineraal magnesiumchloride, een lichaamseigen mineraal, werkt het meest effectief door het te absorberen via de huid rechtstreeks op celniveau.

Permsal Magnesium voetenspa

De behandeling begint met een voetenbad van 37 graden met zuivere magnesiumkristallen. Door de warmte van het voetbad in combinatie met magnesium kom je direct tot rust en neem je optimaal magnesium op. Hierbij serveren we een kop detox thee en wat fruit om van te genieten.

Andullatiemassage

Onze andullatiemassage is een massagebank die zorgt voor laag frequente trillingen in combinatie met infrarood. De combinatie van de warmte en trillingen zorgt voor een direct positief effect op de huid, de cellen, organen en zenuwbanen. Het dringt diep door in het lichaam en zorgt voor diepe ontspanning van de spieren. Het is heel geschikt voor mensen met allerlei pijnklachten zoals rugklachten, migraine, spierkrampen en gewrichtspijn.

Bekijk onze veelgestelde vragen hier

Infrarood deken, magnesium met Aloë Vera lichaamspakking & gezichtsmasker

De warme infrarooddeken brengt je warmte en rust en opent de poriën wat zorgt voor de optimale opname van magnesium. Het bevordert de bloedsomloop en ook de afvoer van afvalstoffen. Hierna volgt een heerlijke magnesium met Aloë Vera lichaamspakking. Deze voelt zacht en verfrissend aan en heeft een helende, genezende werking. Deze behandeling is heel effectief bij gewrichtsklachten en ontspant de spieren. Na de lichaamspakking kun je genieten van een gezichtsmasker met magnesium en Aloë Vera.

Infraroodsauna

Als je tot rust bent gekomen in de lounge ga je naar de infraroodsauna. De warmte (max. 50 graden) en infrarood golven geven diepe ontspanning in de spieren en versnelt het spierherstel proces.

Floaten

Je gaat heerlijk floaten in 36 graden kraakhelder water met pure Permsal magnesium van de hoogste kwaliteit. Door het gewichtloos drijven voel je direct pure ontspanning en je energielevel balanceren. Floaten ontstrest, herstelt het lichaam, brengt diepe ontspanning en geeft meer rust. Één uur floaten staat gelijk aan 5 uur slaap.

Prijzen Magnesium Experience

Solo

€99,-

Per persoon

Lichaamspakking & Gezichtsmasker

Andullatiemassage

Magnesium voetenspa

Infraroodsauna

Floaten in Permsal Magnesium

Duo

€95,-

Per persoon

Lichaamspakking & Gezichtsmasker

Andullatiemassage

Magnesium voetenspa

Infraroodsauna

Floaten in Permsal Magnesium

Arrangement privé sauna

€299,-

Voor 2 personen

5,5 uur genieten

Combineer de privé sauna & spa met de Permsal magnesium experience.

Privé Sauna Gold, spa én 5 behandelingen magnesium experience.