Contact & over ons

Contact & over ons

In het centrum van Arnhem, bij Musis parkeergarage, is er een mooie City Spa waar je kan ontspannen. Kies uit onze privé sauna’s of boek de Magnesium Experience. City Spa Arnhem is de eerste die privé sauna, floaten en Magnesium Experience combineert. Boek een wellnessruimte voor een ontspannen dag en geniet privé van onze faciliteiten.

Het team

Het team

Josien

Bij City Spa Arnhem komen gezondheid en ontspanning op een fijne manier samen. Vanwege mijn verleden in de gezondheidszorg spreekt mij dit erg aan. Ik ben creatief, werk graag probleemoplossend en vind het fijn om anderen te helpen. Bij vragen kunt u altijd bij mij terecht!

Nicky

Na jaren ervaring als beauty en massage specialiste is mijn passie voor masseren ontstaan. In deze drukke tijden, is het belangrijk de juiste balans te vinden voor lichaam als geest. Daarom leg ik je graag in de watten, zodat je met nieuwe energie weer de deur uitgaat! Wie weet zie ik jouw binnekort voor een magnesium experience of massage!

Ayralynn

Iedere dag ben ik bezig met mijzelf ontwikkelen. Ik vind gezondheid mega interessant en belangrijk, zowel fysiek als mentaal. Bij City Spa kan ik mijn passie uitten door middel van masseren en klanten adviseren over onze mooie behandelingen en producten.

Elise

Ontspanning is een heel belangrijk aspect in ons leven. Het draagt bij aan je eigen energielevel en een positief mentaal welzijn. Sta je wel eens stil op welke manier jij ontspant? Als wellness coach help ik graag mensen op weg naar een betere gezondheid zowel lichamelijk als geestelijk.

Jessika

Een luisterend oor in combinatie met kennis maakt dat klanten altijd met een heerlijk gevoel de deur uitlopen. Ik leg u graag in de watten en zorg voor een ontspannende ervaring en behandelingen. Ik houd van afwisseling en geef daarom graag magnesium experiences en massages.

Yael

Moeder van 2 meiden – creatieveling met name in de fotografie – moet af en toe kunnen dansen om op te laden – vindt dat wanneer we allemaal iets meer van onszelf houden, de wereld er een stuk mooier uit zou zien – kletst graag maar kan nog beter luisteren.

Maureen

Mijn massages zorgen voor ontspanning, healing en doorstroming. Ik werk vanuit het hart en gevoel. Niet volgens een schema, plan of hoofd. Ik luister bewust naar wat mij wordt ingegeven. Zo ben ik in contact met diegene die ik masseer. Hier geef ik betekenis aan, mocht daar openheid voor zijn.

Bekijk onze veelgestelde vragen hier

Neem contact op

Wil je graag meer informatie over één van onze behandelingen of een afspraak maken?

Neem gerust contact met ons op via 026 – 785 54 42 of 06 – 18 94 18 75, mail info@city-spa.nl of kom bij ons langs.

Kom bij ons langs

City Spa Arnhem is gevestigd in het centrum van Arnhem aan de uitgang van parkeergarage Musis, naast de betaalautomaten bij de roltrappen.

Adres Parkeergarage Musis: Velperbinnensingel 2 6811 BP Arnhem
Adres City Spa: Walstraatpassage 6 6811BM Arnhem