Contact & over ons

Contact & over ons

In het centrum van Arnhem, bij Musis parkeergarage, is er een mooie City Spa waar je kan ontspannen. Kies uit onze privé sauna’s of boek de Magnesium Experience. City Spa Arnhem is de eerste die privé sauna, floaten en Magnesium Experience combineert. Boek een wellnessruimte voor een ontspannen dag en geniet privé van onze faciliteiten.

Het team

Het team

Josien

Bij City Spa Arnhem komen gezondheid en ontspanning op een fijne manier samen. Vanwege mijn verleden in de gezondheidszorg spreekt mij dit erg aan. Ik ben creatief, werk graag probleemoplossend en vind het fijn om anderen te helpen. Bij vragen kunt u altijd bij mij terecht!

Nicky

Na jaren ervaring als beauty en massage specialiste is mijn passie voor masseren ontstaan. In deze drukke tijden, is het belangrijk de juiste balans te vinden voor lichaam als geest. Daarom leg ik je graag in de watten, zodat je met nieuwe energie weer de deur uitgaat! Wie weet zie ik jouw binnekort voor een magnesium experience of massage!

Ayralynn

Iedere dag ben ik bezig met mijzelf ontwikkelen. Ik vind gezondheid mega interessant en belangrijk, zowel fysiek als mentaal. Bij City Spa kan ik mijn passie uitten door middel van masseren en klanten adviseren over onze mooie behandelingen en producten.

Elise

Ontspanning is een heel belangrijk aspect in ons leven. Het draagt bij aan je eigen energielevel en een positief mentaal welzijn. Sta je wel eens stil op welke manier jij ontspant? Als wellness coach help ik graag mensen op weg naar een betere gezondheid zowel lichamelijk als geestelijk.

Maureen

Mijn massages zorgen voor ontspanning, healing en doorstroming. Ik werk vanuit het hart en gevoel. Niet volgens een schema, plan of hoofd. Ik luister bewust naar wat mij wordt ingegeven. Zo ben ik in contact met diegene die ik masseer. Hier geef ik betekenis aan, mocht daar openheid voor zijn.

Yael

Even weg van alle hectiek van alledag. Dan bij je bij City Spa aan het juiste adres. Hier kom je volledig tot jezelf. Kom je voor de magnesium experience? Als wellness coach begeleid ik je graag door de behandelingen, deel ik mijn kennis over de werking van het mineraal en vertel ik wat het doet voor zowel je mind, body en soul. Ik zorg er graag voor dat je geheel uitgerust en met een flinke dosis ‘zen’ naar huis gaat.

Ricky

Als moeder van twee meiden weet ik als elke ouder dat je jezelf vaak op de tweede plaats zet. Maar ook voor mensen met een drukke baan, intensieve sporters of mensen met een druk sociaal leven is het heel belangrijk om een moment voor jezelf te pakken. Wij van City Spa Arnhem zorgen er samen voor dat u het ultieme ontspanningsmoment ervaart. Bij ons draait het om U. Met mijn rustig en zorgzaam karakter draag ik eraan bij dat u elke keer naar  dit moment voor uzelf uitkijkt.

Naoual

Ik ben 33 jaar oud, werk als wellness coach bij City Spa Arnhem en ik verwelkom uw hartelijk. In het thema mentale gezondheid, body love en in combinatie met comfort en luxe zal ik u begeleiden en behandelen. U wordt bij ons in de watten gelegd en begeleid door de magnesium experience. Deze behandelingen zorgen ervoor dat u volledig ontspant, ontstrest en je lichaam optimaal herstelt. Weet u nog niet zeker welke behandeling het best bij u past? Dan bent u van harte welkom voor informatie. Twijfel niet en neem gerust de stap om bij City Spa Arnhem naar binnen te lopen.

Bekijk onze veelgestelde vragen hier

Neem contact op

Wil je graag meer informatie over één van onze behandelingen of een afspraak maken?

Neem gerust contact met ons op via 026 – 785 54 42 of 06 – 18 94 18 75, mail info@city-spa.nl of kom bij ons langs.

Kom bij ons langs

City Spa Arnhem is gevestigd in het centrum van Arnhem aan de uitgang van parkeergarage Musis, naast de betaalautomaten bij de roltrappen.

Adres Parkeergarage Musis: Velperbinnensingel 2 6811 BP Arnhem
Adres City Spa: Walstraatpassage 6 6811BM Arnhem