Valentine Surprise

Valentine surprise

Verwen je geliefde met een Wellness Valentine Surprise

“Creëer onvergetelijke romantiek met onze Valentine Surprise. Verwen je geliefde met betoverende behandelingen en deel samen kostbare ontspanningsmomenten. Pure liefde, pure verwennerij.”

Een fantastische beleving voor jou en je geliefde met optioneel de mogelijkheid om heerlijke verse sapjes, champagne of een lekkere lunch bij te bestellen.

Ontspanningsmassage

Een relaxte massage helpt ons lijf zichzelf te genezen. Het haalt de spanning van ons af en zet onze geest op pauze. Het voorkomt ook dat we stress en zorgen opslaan in ons lijf, waardoor we later nog meer klachten krijgen.

Soms ontdekken we dankzij de massage dat onze spieren strakker en harder zijn dan we dachten. Dat komt vaak door langdurige belasting of steeds dezelfde houding, zoals urenlang achter een bureau zitten of veel in de auto rijden.

Tijdens de massage krijgen deze spieren extra aandacht. En je merkt vaak na één sessie al een groot verschil!

Luxe privé sauna & spa

Onze privé sauna is de perfecte ruimte om ongestoord te kunnen ontspannen. De luxe Finse sauna is gebouwd van onder andere Canadees Cedarhout en Himalaya stenen zorgen voor een optimale wellness geur en genot. In dezelfde ruimte is naast een smart TV, om van je favoriete muziek of films te genieten, ook een ruime Spa aanwezig, Deze masseert u door middel van heerlijke waterstralen, het warme bruisende water heeft een revitaliserende werking en helpt stress en spanning te verminderen. Hygiëne, comfort en luxe staan hier centraal wat gegarandeerd voor een onvergetelijke ervaring zorgt.

Floaten in Magnesium

Floaten is gewichtloos drijven in pure magnesium. Door deze unieke combinatie komt je lichaam in opperste ontspanning. Waardoor je lichaam fysiek, mentaal en emotioneel kan ontladen. Het is een bijzonder rustgevende ervaring die niet alleen ontspant en ontstresst, maar ook een energieboost geeft en een positief effect heeft op de algehele gezondheid.

Valentine Surprise

Valentine surprise

€ 299,00

75 min. Privé sauna & spa Harmony

1 uur samen floaten in magnesium

30 min. relaxen in onze lounge

1 uur samen genieten van een ontspanningsmassage

In totaal dus bijna 4 uur wellness voor 2 personen!

Een fantastische beleving voor jou en je geliefde met optioneel de mogelijkheid om heerlijke verse sapjes, champagne of een lekkere lunch bij te bestellen.