Je vraagt je natuurlijk af wat Health Wellness precies betekent, dat is niet gek want de term komt nauwelijks voor in Nederland. Wat steeds belangrijker wordt in deze maatschappij is de preventieve wellness, zelf verantwoordelijkheid nemen ten aanzien van je gezondheid en welzijn. Preventieve wellness gaat over het belang in evenwicht te zijn met je lichaam en geest, om zo blijvend gelukkig en gezond te kunnen functioneren in prachtig lichaam.

In ons leven, zowel privé als werk, proberen we namelijk altijd die balans te vinden. We worden veel geprikkeld, in stressvolle situaties gezet, hangen aan een drukke planning en je moet daar tussenin ook nog een moment voor jezelf creëren. Dit is natuurlijk niet altijd makkelijk. Meer grip op je leven krijg je door meer kennis te vergaren over gezondheid, oorzaken van fysieke en mentale klachten, gezonde voeding én belangrijke bouwstenen zoals het mineraal magnesium.

Wist jij dat we magnesiumchloride, vanuit de oerzee, allemaal met ons bij dragen?

We bestaan namelijk uit 70% zoutwater. Er is maar één magnesiumsoort (biologisch) het meest aanwezig in ons lichaam en dat is magnesiumchloride. Net zoals het mineraal kalmeert de zee onze hersenen, spieren en zenuwstelsel. Denk aan de zachte golven, met je voeten over het strand te lopen, het zien van de horizon en natuurlijk het baden in de zee vol mineralen.

Waar staat Health Wellness precies voor?

City Spa Arnhem is een unieke wellness met magnesium behandelingen waardoor jij optimale gezondheid en welzijn kunt bereiken. Door onze unieke behandelmethodes vullen we die magnesiumzouten via huidopname weer helemaal aan op celniveau. Hierdoor komt je lichaam en geest weer helemaal in balans. Dit onderscheidt ons van andere wellness centra, waar je juist energie verliest door transpiratie. Bij City Spa Arnhem ervaar je de parallelle manier: in plaats van magnesiumzouten te verliezen, neem je het bij ons met een magnesiumboost op!

Wij zien dat steeds meer mensen behoefte hebben aan persoonlijke ondersteuning, met liefde en aandacht voor hun gezondheid. Steeds meer specifiek gerichte vragen van ouders en zwangere vrouwen die hun kinderen willen ondersteunen met magnesium, sporters die de werking van magnesium erkennen, mensen met reumatische klachten die verlichting zoeken of mensen die met een burn-out thuis vast zitten.

Wij van City Spa Arnhem, vinden het enorm belangrijk jou te informeren, inspireren en zelf te laten ervaren wat het mineraal magnesium voor jouw lichaam doet. Zodat jij een betere kwaliteit van leven mag ontdekken met het mineraal magnesium en het op dagelijkse basis kan implementeren in jouw persoonlijke levensstijl. Daardoor ontdek je zowel fysiek als mentaal harmonie met jezelf.

Hoe prachtig is het als dit een maatschappelijke beweging wordt?

Als we dit allemaal zouden delen en toepassen, dan zouden we duizenden mensen in Nederland kunnen helpen met onze boodschap. Het zou op scholen moeten worden verteld, zodat jongeren op jonge leeftijd al weten wat belangrijk is voor een goede gezondheid. Bedrijven kunnen onze magnesium behandelingen inzetten om ziekteverzuim te vookomen.

De (sport)medische branche kan cliënten ondersteunen in een versneld en optimaal herstel. Want magnesium is levenslang onmisbaar in een gezond leven. Deel onze kennis met jouw familie, vrienden en kennissen. En kom samen de kracht van het mineraal magnesium ervaren of gebruik Permsal magnesium gemakkelijk voor thuis, zodat je iedere dag je magnesiumlevel kunt ondersteunen.