Reborn arrangementen

Reborn

Transformeer jezelf met ons Reborn arrangement: Een harmonieuze fusie van verjonging en ontspanning. Ervaar vernieuwde vitaliteit.

Je kunt ook Reborn Deluxe kiezen, dan krijg je ook nog een uur lang een ontspanningsmassage!

Ontdek een hernieuwde jij, van top tot teen.”

Magnesium voetenbad

De behandeling begint met een 20 minuten durend voetenbad van 37 graden met zuivere magnesiumkristallen. Door de warmte van het voetbad in combinatie met magnesium kom je direct tot rust en neem je optimaal magnesium op. Hierbij serveren we een kop detox thee en wat fruit om van te genieten.

Infraroodsauna

Vervolgens ga je 20 minuten naar de infraroodsauna. De warmte (max. 50 graden) en infrarood golven geven diepe ontspanning in de spieren en versnelt het spierherstel proces.

Floaten in magnesium

Je gaat een uur lang heerlijk floaten in 36 graden kraakhelder water met pure Permsal magnesium van de hoogste kwaliteit. Door het gewichtloos drijven voel je direct pure ontspanning en je energielevel balanceren. Floaten ontstrest, herstelt het lichaam, brengt diepe ontspanning en geeft meer rust.

Ontspanningsmassage
1 uur Ontspanningsmassage (Alleen bij de Deluxe variant)

Ontspanningsmassage herstelt het zelfgenezend vermogen van ons lichaam. Het vermindert spanningen en kalmeert de geest. Het werkt ook preventief tegen stress en helpt voorkomen dat spanningen zich opbouwen in het lichaam. Door de massage kunnen we ook ontdekken dat sommige spieren strakker en harder zijn dan we denken, vaak door langdurige belasting. Een ontspanningsmassage kan hier extra aandacht aan besteden en vaak voel je na één behandeling al een verbetering.

De verschillende ruimtes zijn voor jou of jullie strikt prive, er zijn geen andere mensen aanwezig.

Voor een arrangement zijn slippers, handdoeken en een badjas vereist, handdoek en badjas kunt u bij ons huren, slippers kunt u bij ons kopen tijdens het reserveren.

Uw gewenste tijd niet beschikbaar?

Bel 026-7855442 en bespreek de mogelijkheden met een van onze wellness coaches.

Reserveren

Reborn for one 1 uur en 40 minuten Solo 79,-

Reborn together 1 uur en 40 minuten Duo 129,-

Reborn for one Deluxe 2 uur en 40 minuten Solo 149,-

Reborn together Deluxe 2 uur en 40 minuten Duo 255,-

Verwen jezelf deze Herfst

Verwen jezelf en kom helemaal tot bloei met onze exclusieve Herfst wellness aanbieding! Geniet van een ontspanningsmassage, onze heerlijke luxe privé sauna en spa en sluit af met een unieke floating experience. Bekijk onze speciale aanbieding hieronder en gun jezelf of een ander een unieke ervaring midden in het centrum van Arnhem.