Onze speciale aanbieding

Onze speciale aanbieding

In het centrum van Arnhem, bij Musis parkeergarage, is er een mooie City Spa waar je kan ontspannen. Kies uit onze privé sauna’s of boek de Magnesium Experience. City Spa Arnhem is de eerste die privé sauna, floaten en Magnesium Experience combineert. Boek een wellnessruimte voor een ontspannen dag en geniet privé van onze faciliteiten.

Ontspanningsmassage

Een relaxte massage helpt ons lijf zichzelf te genezen. Het haalt de spanning van ons af en zet onze geest op pauze. Het voorkomt ook dat we stress en zorgen opslaan in ons lijf, waardoor we later nog meer klachten krijgen.

Soms ontdekken we dankzij de massage dat onze spieren strakker en harder zijn dan we dachten. Dat komt vaak door langdurige belasting of steeds dezelfde houding, zoals urenlang achter een bureau zitten of veel in de auto rijden.

Tijdens de massage krijgen deze spieren extra aandacht. En je merkt vaak na één sessie al een groot verschil!

Luxe privé sauna & spa

Onze privé sauna is de perfecte ruimte om ongestoord te kunnen ontspannen. De luxe Finse auna is gebouwd van onder andere Canadees Cedarhout en Himalaya stenen zorgen voor een optimale wellness geur en genot. In dezelfde ruimte is naast een smart TV, om van je favoriete muziek of films te genieten, ook een ruime Spa aanwezig, Deze masseert u door middel van heerlijke waterstralen, het warme bruisende water heeft een revitaliserende werking en helpt stress en spanning te verminderen. Hygiëne, comfort en luxe staan hier centraal wat gegarandeerd voor een onvergetelijke ervaring zorgt.

Floaten in Magnesium

Onze andullatiemassage is een massagebank die zorgt voor laag frequente trillingen in combinatie met infrarood. De combinatie van de warmte en trillingen zorgt voor een direct positief effect op de huid, de cellen, organen en zenuwbanen. Het dringt diep door in het lichaam en zorgt voor diepe ontspanning van de spieren. Het is heel geschikt voor mensen met allerlei pijnklachten zoals rugklachten, migraine, spierkrampen en gewrichtspijn.

Voorjaarsaanbieding

Voorjaars aanbieding

€299,-

Ontvangst met Verse jus 15 min

Ontspanningsmassage voor jullie allebei 60 min.

Sauna & Spa + Smoothie 90 min.

Samen floaten in Magnesium 60 min.

Afsluiting met een kopje thee 15 min.